Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Galen i insekter" by Dave Goulson # Book PDF Kindle ePub Free

Galen i insekter

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Galen i insekter
  • Author : Dave Goulson
  • Release Date : January 31, 2016
  • Genre: Science & Nature,Books,Earth Sciences,
  • Pages : * pages
  • Size : 1008 KB

Description

FrÄn författaren till succén "Galen i humlor"
"Jag vill fÄ dig att betrakta vÄr vÀrld med nya ögon, förmÄ dig att gÄ ut i din trÀdgÄrd eller i en park och stÀlla dig pÄ knÀ och titta. Det finns sÄ mycket att se. Om du tittar tillrÀckligt nÀra kan du inte undgÄ att uppskatta den dyrbara, outforskade prakt som livet pÄ planeten jorden Àr. Om vi lÀr oss att sÀtta vÀrde pÄ det vi har, kanske vi kan hitta ett sÀtt att behÄlla det."
"Galen i insekter" Àr berÀttelsen om hur biologiprofessorn Dave Goulson med en stor portion passion (och viss galenskap) förvandlade en nergÄngen gÄrd pÄ den franska landsbygden till ett insektsparadis.
Bland de smÄ invÄnarna pÄ vÄr planet döljer sig oÀndligt stora Àventyr. HÀr fÄr du lÀra dig hur skalbaggar hittar en partner, varför husflugor faktiskt Àr viktiga, vad fjÀrilens flÀckar betyder, om trollslÀndors sexliv och mycket annat du inte visste att du ville veta om insekternas magiska vÀrld.
Dave Goulson Ă€r professor i biologi vid University of Sussex. Han har alltid varit besatt av naturen – frĂ„n barndomens insekts- och vĂ€xtsamlande till vuxenlivets banbrytande forskning om humlans hemligheter och envisa kamp för artens överlevnad.


Ebook Free Online "Galen i insekter" PDF ePub Kindle